Ημέρα Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διοργάνωσε «Ημέρα Σταδιοδρομίας» τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, στο επιβλητικό κτίριο του Μεγάρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, με στόχο την είσοδο τελειόφοιτων και απόφοιτων του ΕΜΠ  στην αγορά εργασίας και την πρόσληψή τους από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς σχετικούς με τις σπουδές που προσφέρει το Πολυτεχνείο.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προγραμματίστηκαν 800 συνεντεύξεις για φοιτητές και απόφοιτους από όλες τις Σχολές του ΕΜΠ, με εκπροσώπους των 32 εταιρειών που έλαβαν μέρος. Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ήταν οι ακόλουθες:

 

Aegean Airlines, Archirodon Group N.V., Όμιλος Εταιρειών Asso.subsea, Όμιλος ΑΒΑΞ, Cenergy Holdings, Danaos Shipping, Deloitte Greece, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ, EY Ελλάδος, Φυσικό Αέριο - Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, Hill International, Intracom Telecom, MAS S.A., MΕΤΡΟΝ- Ενεργειακές Εφαρμογές, MOTOR OIL, Mytilineos, National Energy, Nestle, Nokia, Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, Παπαστράτος, P&G Hellas, PepsiCo, PharOS Ltd, Planet, Real Consulting, Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ, Σαράντης Α.Β.Ε.Ε., Sunlight Group, TITAN Α.Ε. Τσιμέντων, Τράπεζα Πειραιώς, VITAEL S.A.

 

Εν όψει της Ημέρας Σταδιοδρομίας, το Γραφείο Διασύνδεσης διοργάνωσε στις 16 Μαΐου το εργαστήριο  «Πρώτα βήματα στην αγορά εργασίας», με θέμα τη σύνταξη βιογραφικού και τη διαμόρφωση επαγγελματικού προφίλ στο Linkedin, για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.

 Back to top