Μια έκθεση φωτογραφίας ξεπροβάλει στο ολοκαίνουργιο στούντιο φωτογραφίας του Πολυτεχνείου

Ο Φωτογραφικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σας προσκαλεί στα εγκαίνια του καινούργιου στούντιο στο οποίο θα διεξάγεται και η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Ntua Photography Club.

 

Οι εκθέσεις τέχνης και φωτογραφίας ανθίζουν και πληθαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα. Δεν βρίσκονται όμως όλες σε μεγάλους και γνωστούς εκθεσιακούς χώρους, ενώ για ορισμένες από αυτές απαιτείται λίγο περισσότερο… ‘ψάξιμο’.

 

Μια διαφορετική έκθεση φωτογραφίας ανοίγει τις πύλες της στο κοινό αυτή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στον χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Το νέο Φωτογραφικό studio (NTUA Photography Lab) θα φιλοξενήσει φωτογραφίες των μελών του Φωτογραφικού Τομέα του Ε.Μ.Π. (NTUA Photography Club).

 

Ο Φωτογραφικός Τομέας του Ε.Μ.Π. μας συστήνει τα μέλη του και μας προσκαλεί να τον γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από λήψεις, φωτογραφικά workshops και συζητήσεις γύρω από την τέχνη της φωτογραφίας, δράσεις που θα πλαισιώσουν την έκθεση της Παρασκευής.

 

Το ιδιαίτερο αυτό project, αποτέλεσμα μιας σειράς φωτογραφικών συναντήσεων εντός και εκτός studio σε διάστημα ενός έτους, αποτελεί μια καλλιτεχνική προσέγγιση του χώρου, με θεματικές που εκτείνονται από φωτογραφίες πορτραίτου και τοπίου έως τέτοιες περίτεχνων τεχνικών και ιδιαίτερου φωτισμού.

 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 16.00 έως και τις 22.00 την Παρασκευή 14/10 , ενώ αν κάποιος επιθυμεί να την επισκεφτεί κάποια άλλη μέρα θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει εφόσον επικοινωνήσει με τον Φωτογραφικό Τομέα του Ε.Μ.Π. μέσω email, Instagram ή Facebook.

 

Φωτογραφικό studio NTUA Photography Lab, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου

Μονοήμερη εκδήλωση την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Ώρες έκθεσης : 16.00 με 22:00

Δήλωσε την παρουσία σου εδώ !

NPC Exhibition posterBack to top